Jag vill ha mitt hus!

Såna här dagar längtar jag hemskt mycket efter mitt hus! Varma, soliga dagar. Då vill man inte sitta i en lähenhet. Nej, man vill ha ett hus, en trädgård, så man kan gå in och ut som man vill!
Jag har ju ett hus, eller inte än.. Jag/vi har ju köpt ett hus. Men vi får inte tillträde fören senast 1a september. Lite tråkigt att vänta hela sommaren.. Men men, man får tänka att det är sista sommaren i denna lägenhet..
Hoppas sommaren går fort!


Måbra - känsla

Ikväll har jag en må bra känsla i min mage. Jag känner mig nöjd och glad. Dels för att jag jobbat 6 timmar, jag mår bra när jag jobbat. Då vet jag att jag gjort nåt bra samt att man tjänat in lite pengs till familjen.

Jag har skickat in ansökan till skolan jag vill gå på till hösten. Och då känner jag mig lättad, jag har en plan och jag försöker fullfölja den.

Jag har nyss kommit in efter en promenad med barn och hund på sisådär 1½ timme. Hunden är nöjd, Alva är nöjd och jag är nöjd. För vem mår inte bra av lite frisk luft och motion?

Jag har sist men inte minst städat upp här hemma. När det är ordning mår man bra :)



Plus att man måste ju bara älska vädret!

Alva 10 månader

Nu har min lilla tjej hunnit bli 10 månader och mitt dumma jag skrev aldrig nåt inlägg när hon vart 9 månader. Men men, detta kan hon nu :)

- Hon älskar att stå upp! Är jätteduktig på att gå längs med bords- och soffkanten. Och hon kan nu ta sig ner till sittandes utan problem. Hon har vid några tillfällen stått upp själv i några sekunder. Något hon tycker är roligt är att dra sig upp mot något, släppa taget och sätta sig på rumpan. Det kan hon göra flera gånger om :)

- Hon är expert på att sträcka på sig för att riva ner saker från bordet/byrån. Ska ha ALLT! Särskilt det som andra har. Hon tar leksaker från andra barn. Liten elaking. Får se vart detta slutar ;) 

- När det kommer till maten är det väligt varierat hur mycket hon äter på en dag. Vi har alltså inga fasta rutiner och tider. Men morgon och kväll är det iaf gröt som gäller. Sen försöker jag få henne att äta mat 2 gånger per dag. Oftast äter hon en halv burk åt gången.
Har ju även testat laga egen mat till henne och ska försöka bli bättre på det! Hon är ju ändå 10 månader och kan ju äta en hel del nu.
Hon ÄLSKAR mandariner :)

- Ungen älskar att sova tror jag :P Somnar oftast runt 8-9 på kvällen och sover nästan alltid 12-13 timmar per natt. Under dagen varierar det men då sover hon ungefär 2-3 timmar. Uppdelat på 1-2 sovstunder.
Hon sover fortfarande i vårt rum, men vi ska försöka flytta ut henne till ett annat rum. Som får bli hennes tillfälliga rum tills vi flyttar.

- Har storlek 74/80 på kläder. Kan ha 68 på nån body om den är stor i storleken. På sin 10 månadersdag vägde hon 8900g och var 73,6cm lång.

- Hon har inga tänder än, de där vita utbuktningarna i nedre käken vill verkligen inte komma fram :P

- Ungen slukar majskrokar :P

- Kan klappa händerna

RSS 2.0