Alva 8 månader

Bloggen har legat nere ett tag och därför ligger jag efter. Men den 8e februari blev min lilla tjej 8 månader, inte långt kvar tills hon blir ett år :O


- Alva kan krypa, sitta själv, ska ställa sig upp mot allt och har även förflyttat sig längs med bordskanten. Man får verkligen passa henne nu, eftersom hon ska ställa sig upp hela tiden. Det duger inte att ligga efter golvet. Hon kan inte sätta sig upp från krypposition så hon ställer sig upp i stället. Och när hon står upp kan hon inte komma ner igen utan hon kan få sör sig att släppa taget och så faller hon. Passamt alltså! 

- Verkar som hon inte gillar kvällsvällingen längre. Har nestles godnattvälling som jag kört med sen hon var 6 månader. Men nu vill hon inte ha den längre på kvällarna. Så hon får vanlig i stället.

- Somnar senare på kvällarna nu. Runt 22.. Hon har blivit svårsövd. Står upp i sängen och gråter. ( Vi har sänkt sängen) Vill inte sova fast hon är jättetrött. Brukar få gå in till henne några gånger, lägga ner henne i sängen och ge henne nappen. Tillslut somna hon.
Sover ungefär 10 timmar per natt och sover fortfarande i sin säng. Sover 1-2 gånger på dagen.  

- Har storlek 68, 74 på kläder. Den 11e januari vägde hon 7950g och var 71cm lång. Ska försöka komma iväg på ny koll i slutet på månaden.

- Tycker inte om att sitta i gåstolen längre, hoppgungan den duger ibland.

- Två tänder synns nu nere i munnen. Två vita utbuktningar, men dom har inte spruckit igenom tandköttet än.

- Jag har klippt hennes lugg, eftersom den hängde långt ner i ögonen. Men nu har det gått tre veckor och den är snart lika lång igen.

- Alva är en pigg och glad tjej med en massa energi. Inge rädd för andra människor utan ler mest mot alla hon täffar. Hon rynkar på näsan och låter lite som en gris. Men vissa dagar är hon riktigt krävande och ska bli buren hela tiden. Gråter så fort hon blir nedsatt på golvet eller i stolen.


Kommentarer
Postat av: Denise - Mamma, foto, galenskap

sv: Tack för din röst! Ha en bra dag :)

2011-02-12 @ 13:13:47
URL: http://endenise.se
Postat av: Eva Davidsson

Så roligt att du bloggar igen! Har kollat din blogg varje dag i väntan på nya inlägg. Och nu inser jag hur mycket jag SAKNAR dig och Alva =( Snälla, kom och hälsa på snart! <3

2011-02-14 @ 12:22:34
URL: http://www.callingyou.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0